Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 300 g plain flour
- ½ tsp fine salt
- 150 g butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 egg yolk
- 50 g water, ice cold
Filling
- 200 g Gouda cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces
- 150 g cooked ham, cut into pieces
- 200 g double cream
- 4 eggs
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 ½ tsp fine salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g leeks, sliced in rounds (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 81 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Kimchi risotto
25 min
Yoghurt dressing
5min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Žádné hodnocení
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Chicken in peach sauce
40 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Mushroom tart
50 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h