Kompatibilní verze
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Reuben's Stew
5 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min