Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
TM6 TM5

Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 600 g water
  • 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
  • ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
    nebo 2 fresh green cayenne chillies (approx. 6-8 cm long), deseeded
  • 50 g fresh coriander plus extra to garnish
  • 100 g fresh baby spinach
    nebo 100 g fresh spinach large leaves roughly chopped
  • 40 g olive oil
  • 1 tsp salt
  • 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
  • 400 g potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
    nebo 10 g cornflour (starch)
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp freshly ground pepper plus extra to taste
  • 2 tsp lemon juice
  • 200 g carrots cut in slices (1 cm thick)
  • 200 g broccoli florets cut in pieces (3 cm)
  • 250 g Greek yoghurt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
437 kcal / 1830 kJ
Protein
36 g
Tuk
18 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty