Kompatibilní verze
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Cod with citrus butter
50min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min