Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
Dough
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sun-dried tomatoes
- 130 g water
- 100 g milk
- 1 tsp sugar
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 500 g flour
- 40 g olive oil
- 1 ½ tsp salt
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 1 tbsp olive oil, for greasing
- 2 tbsp breadcrumbs, for sprinkling
- 50 g pesto rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet Potato Bread Rolls
3 Std.
Peach Cobbler
2h 35min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Lemon Curry Lava Cakes
3 Std.
Tomato Focaccia
3 Std.
Maple Cream Custard
20 Min
Chocolate Peanut Butter Tiramisu
15 Min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
9h
Chocolate Babka
3 Std.
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min