Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di uvetta
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 138 kJ / 33 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli pugliesi
1h 15 min.
Il pane di Altamura
4h
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Panini rosette
23h 20min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 godz.
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30 min
Friselle
4h
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min
Taralli al verde
1h 20 min
Taralli alla pizzaiola
45 min