
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di uvetta
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 33 kcal / 138 kJ
- Protein
- 0.6 g
- Tuk
- 1.1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Friselle
4h
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min
Taralli al verde
1h 20min
Taralli pugliesi
1h 15min
Pizzi leccesi
6h
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1h 30min
Taralli zenzero e curcuma
1h
Crostini dorati
4h 30min
Pizza romana scomposta
3h 20min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min