Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane barese
6h 15 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane di patate
3h
Ciabattine veloci
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane pugliese
29h 20min