Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di nocciole tostate
- 80 g di latte parzialmente scremato
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di olio di arachidi
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
1 ½
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2958 kJ / 707 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 70.2 g
- Tuk
- 42.6 g
- Nasycený tuk
- 90.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Girelle bicolore
3h
Biscotti ricoperti di cioccolato
1h 40min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Biscotti di pasta frolla
1 godz. 5 min
Marsigliesi
1h
Muffin al cioccolato e nocciole
40min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h
Crostata classica alla frutta mista
1h 20 min
Crostata al cioccolato
1h 50 min
Crostata alla crema di cioccolato
1h 45min
Crostata di marmellata o confettura
1h 10min