Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti al cacao
- 150 g di burro morbido
Crema al caffè
- 40 g di caffè espresso freddo (2 tazzine)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) non zuccherata
- 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- crema gianduia q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 45.2 g
- Tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 godz.
Crema al caffè
15min
Sacher gelata
15 godz.
Tartufo al cioccolato
11h 20 min
Mousse al pistacchio
1h 30min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Semifreddo alla menta e cioccolato (senza lattosio)
2 godz. 30 min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3 Std. 30 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 godz.
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2 godz.
Crostata al cioccolato
1h 50min