Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti al cacao
- 150 g di burro morbido
Crema al caffè
- 40 g di caffè espresso freddo (2 tazzine)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) non zuccherata
- 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- crema gianduia q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 45.2 g
- Tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Crema al caffè
15 Min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 Std.
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Cioccolatini ripieni al cocco
2 Std. 30 Min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8h 25min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1 Std. 10 Min
Torta cioccolato, caramello e noci
1 Std. 40 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h