Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 180 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (volitelně)
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně) -
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 100 g di formaggio di capra fresco
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
-
1
rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 20 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio di capra fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza di patate alle verdure
2 godz.
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pizzette marinare
1h 35min