Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 125 g di lonza di maiale in pezzi
- 100 g di carne di coniglio in pezzi
- 100 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- farina di semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3969 kJ / 949 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 35.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortellini in brodo
1h 20 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Agnolotti del plin
10 godz. 30 min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pastella per fritti
1h
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Besciamella veloce
15 Min