Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 125 g di lonza di maiale in pezzi
- 100 g di carne di coniglio in pezzi
- 100 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- farina di semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3969 kJ / 949 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 35.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Pastella per fritti
1h
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Agnolotti del plin
10 Std. 30 Min
Farfalle all'uovo
1h
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Crocchette di patate
1h 10min
Besciamella veloce
15min