Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 125 g di lonza di maiale in pezzi
- 100 g di carne di coniglio in pezzi
- 100 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- farina di semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3969 kJ / 949 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 35.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnolotti del plin
10hod. 30min
Farfalle all'uovo
1h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Ravioli lucani
1h
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Pasta fresca tipo Trofie
30min