Kompatibilní verze
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
nebo 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
nebo 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Salt Cod Gratin
50min
Roasted banana affogato
Žádné hodnocení
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Baked beans
20 min
Chili non Carne
1 Std.
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Lentil Salad
35min