Zařízení & příslušenství
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
12.7 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tuk
9.2 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
65.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Starter kit
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Tuna and Spring Onion Quiche
2hod.
Floating islands
1hod.
Double Pie Dough
Žádné hodnocení
Rainbow Bowl
1hod. 15min.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1hod. 20min.
Pickled Watermelon Rind
1hod. 30min.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min.
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min.
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min.
Lemon Tiramisu
6hod. 25min.
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2hod.
Trout with hollandaise sauce
50min.