Kompatibilní verze
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
nebo 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
nebo 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chickpea soup with spinach
40 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25 min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Chunky Guacamole
10min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Sous-Vide Sausage Ragù
2u. 25min
Risotto with Parmesan
40 min
Soubise Sauce
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Pepper and Salami Sauce
45 min