Zařízení & příslušenství
Lentil and chorizo stew
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
19 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of Spain
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1hod.
Vegetable potato salad with chicken
1hod. 15min.
Potato fritter burgers with spinach
35min.
Chickpea soup with spinach
40min.
Ratatouille
40min.
Paella with kidney beans
55min.
Lentil and spinach soup
50min.
Minestrone
45min.
Southern Black-Eyed Peas
1hod. 35min.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min.