Kompatibilní verze
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2917 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32.58 g
- Sacharidy
- 0.02 g
- Tuk
- 63.05 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13u.
Tapenade
10min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Cannelés de chocolate
26h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13u.
Ternera Stroganoff
1h
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 Std. 40 Min
Pavlova
5h 20 min