
Kompatibilní verze
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 698 kcal / 2917 kJ
- Protein
- 32.58 g
- Tuk
- 63.05 g
- Sacharidy
- 0.02 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1hod. 45min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25hod. 50min
Sabayón
15min
Salmón marinado con remolacha
48hod.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4hod.
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78hod.
Mousse de chocolate al aceite de oliva y carpaccio de piña
4hod. 15min
Fondue savoyarde
15min