Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos

Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos

4.9 30 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 5hod. 30min
2 raciones

Suroviny

  • de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
    250 - 300 g
  • de agua
    500 g
Salsa de atún
  • de aceite de girasol
    100 g
  • de atún en aceite (escurrido)
    30 g
  • de alcaparras (y algunas más para servir)
    2 cucharaditas
  • filete de anchoa en aceite
    1
  • de vinagre
    1 cucharadita
  • de agua
    25 g
  • yema de huevo
    1
  • de sal
    1 pellizco

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 698 kcal / 2917 kJ
Protein 32.58 g
Tuk 63.05 g
Sacharidy 0.02 g
Vláknina 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...