![Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BFBAAE52-BEDD-433F-99A5-B80E69B14A7A/Derivates/D178DDBD-9C03-42D1-A2D9-3C4FB6FDD77D.jpg)
Kompatibilní verze
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2917 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32.58 g
- Sacharidy
- 0.02 g
- Tuk
- 63.05 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie de pato
33h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Sabayón
15min
Fondue de carne (borgoña)
1h
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Fondue suiza de queso
15min
Ceviche de corvina
2h 40 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1h 40min
Sabayón
15min