Kompatibilní verze
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2917 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32.58 g
- Sacharidy
- 0.02 g
- Tuk
- 63.05 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Redondo de ternera asado con verduras
1 Std. 35 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Pavlova
5 Std. 20 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1 Std.
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Sabayón clásico (Espesar)
15 min
Entraña de ternera al chimichurri
30 min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 Std.
Ñoquis de sémola
3 Std. 30 Min