Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola
- 200 g azeite
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g pão saloio ou rústico, cortado em pedaços pequenos
- 4 ovos médios batidos
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4539.4 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Sacharidy
- 76.8 g
- Tuk
- 61.1 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 4947.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25min
Migas de broa com bacalhau
30min
Açorda de tomate
20min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1 Std. 10 Min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1h
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min
Açorda de alheira e grelos
35min
Douradas com açorda de coentros
45min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Açorda de marisco
30min