Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola
- 200 g azeite
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g pão saloio ou rústico, cortado em pedaços pequenos
- 4 ovos médios batidos
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4539.4 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Sacharidy
- 76.8 g
- Tuk
- 61.1 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 4947.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Açorda de tomate
20min
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1sa 10 dk
Douradas com açorda de coentros
45min
Massada de cherne
40min
Escabeche de bacalhau
30min
Caril do mar
45min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1h
Arroz de lingueirão
2 godz. 35 min
Escabeche de pernil - TM31
10h
Ovas com alho e malagueta
35min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1h 5min
Açorda de marisco
30min