Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g bacalhau demolhado bem espremido
- 300 g leite
- 60 g farinha
- 10 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g folhas de coentros
- 2 ovos cozidos cortados em pedaços pequenos
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2259.1 kJ / 539.9 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 2829.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Folhado de pato de Elvas
2h
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1h
Bacalhau espiritual
50 min
Empadão de peixe
1h
Soufflé de peixe
1h
Rolo de bacalhau
2h
Torta de bacalhau
2j 15 menit
Rolo de pescada e salmão
1h 15 min
Empada de galinha
2h
Rolo de bacalhau com broa
50 min
Empada de frango e alho-francês
50 min