Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 35 g coentros, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g polpa de tomate
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado, bem escorrido
- 250 g camarão médio s/ casca
- 20 g vinagre balsâmico
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 324 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Meia-desfeita da avó Anica
35 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Bacalhau à Assis
25min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Bacalhau com espargos e camarão
1 Std.
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1 Std.
Bacalhau à abade de Priscos
50min