Zařízení & příslušenství
牛肉煮土豆
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
洋葱 切块150 克
-
土豆 去皮切块300 克
-
胡萝卜 去皮切块50 克
-
日本清酒60 克
-
味醂60 克
-
日式酱油 选择淡口酱油80 克
-
糖30 - 50 克
-
水100 克
-
肥牛片100 克
-
魔芋丝100 克
-
京葱 切丝15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.8 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tuk
34.5 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
72.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
和风料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína