Zařízení & příslušenství
虾皮炒芥菜
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
淡味虾皮15 克
-
芥菜 洗净沥干,切段300 克
-
蚝油5 克
-
生抽5 克
-
糖1 小撮
-
麻油 约1-2克½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
688.6 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
288.5 kJ /
69 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepty/-ů
Čína
Čína