虾皮炒芥菜

虾皮炒芥菜

4.8 8 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 淡味虾皮
    15 克
  • 芥菜 洗净沥干,切段
    300 克
  • 蚝油
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 1 小撮
  • 麻油 约1-2克
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 688.6 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 288.5 kJ / 69 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...