虾皮炒芥菜
TM6 TM5

虾皮炒芥菜

4.7 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 15 克 淡味虾皮
  • 300 克 芥菜 ,洗净沥干,切段
  • 5 克 蚝油
  • 5 克 生抽
  • 1 小撮 糖
  • ½ 茶匙 麻油 ,约1-2克

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
288.5 kJ / 69 kcal
Protein
6.5 g
Sacharidy
8 g
Tuk
1.8 g
Nasycený tuk
0.2 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
688.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty