Zařízení & příslušenství
清蒸粉丝花蛤
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
粉丝 在水中泡软沥干后约重150克50 克
-
蛤蜊 提前泡水吐沙250 克
-
料酒10 克
-
新鲜小米椒 去籽1 支
-
蚝油15 克
-
蒜头 切末15 克
-
生抽10 克
-
姜 切片10 克
-
油10 克
-
葱 切段2 支
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.3 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
13.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína