焖菜
TM6 TM5

焖菜

4.6 (24 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 蒜头
  • 10 克 油
  • 100 克 虾仁
  • 100 克 西兰花 ,切小朵
  • 100 克 芦笋 ,根部刨皮,切段
  • 100 克 胡萝卜 ,切粗条
  • 80 克 蘑菇 ,去根切厚片
  • 3 克 盐 (约½茶匙)
  • 80 克 荷兰豆 ,去两头蒂
  • 1 小撮 胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
457 kJ / 109.3 kcal
Protein
9.7 g
Sacharidy
9.2 g
Tuk
4.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
516.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty