Zařízení & příslušenství
焖菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
蒜头20 克
-
油10 克
-
虾仁100 克
-
西兰花 切小朵100 克
-
芦笋 根部刨皮,切段100 克
-
胡萝卜 切粗条100 克
-
蘑菇 去根切厚片80 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
荷兰豆 去两头蒂80 克
-
胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
516.7 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
457 kJ /
109.3 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
9.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选
12 recepty/-ů
Čína
Čína