焖菜

焖菜

4.6 24 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份

Suroviny

  • 蒜头
    20 克
  • 10 克
  • 虾仁
    100 克
  • 西兰花 切小朵
    100 克
  • 芦笋 根部刨皮,切段
    100 克
  • 胡萝卜 切粗条
    100 克
  • 蘑菇 去根切厚片
    80 克
  • (约½茶匙)
    3 克
  • 荷兰豆 去两头蒂
    80 克
  • 胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 516.7 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 457 kJ / 109.3 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 9.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...