
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蒜头
- 10 克 油
- 100 克 虾仁
- 100 克 西兰花 ,切小朵
- 100 克 芦笋 ,根部刨皮,切段
- 100 克 胡萝卜 ,切粗条
- 80 克 蘑菇 ,去根切厚片
- 3 克 盐 (约½茶匙)
- 80 克 荷兰豆 ,去两头蒂
- 1 小撮 胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 109.3 kcal / 457 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 4.6 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 516.7 mg