Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů bílé čokolády, na kousky
- ½ pomeranče, nejlépe bio, pouze kůra
- 60 - 80 gramů cukru krupice, dle chuti
- 220 gramů másla, změklého, na kousky, plus extra navíc pro vymazání
- 3 vejce
- 100 gramů třtinového cukru
- 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru
- 220 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
- 150 gramů borůvek, čerstvých nebo rozmražených
- cukr moučka
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 947 kJ / 226 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2h 10min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1h 10 min
Brownies s hruškami
1 godz. 15 min
Citrónová bábovka
2h
Tvarohové řezy s višněmi
45 min
Muffiny s ledovou polevou
45 min
Třený ovocný koláč
50 min
Bublanina s třešněmi
1h
Tvarohová buchta
12h 45min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1h 20min
Mramorová bábovka
2h 10min
Bublanina s meruňkami
1h