Zařízení & příslušenství
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
olej na vymazání a smažení
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
-
2 čajové lžičky soli
-
100 gramů mléka
-
250 gramů vody
-
1 špetka cukru
-
60 gramů medvědího česneku nahrubo nakrájeného
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
-
200 gramů zakysané smetany, 10 % tuku
-
200 gramů crème fraîche
-
hladká mouka na pomoučení
-
½ svazku jarní cibulky na tenká kolečka
-
100 gramů sušené šunky, na kostičky
-
½ svazku červených ředkviček na tenké plátky
-
100 gramů sterilované kukuřice scezené
-
100 gramů goudy nastrouhané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
22 g
Kalorie
2866 kJ /
684 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Newsletter 2023
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Žádné hodnocení
Jablečno-jahodový mocktail
5min.
Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou
Žádné hodnocení
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
Žádné hodnocení
Pirohy s masovou náplní
1hod.
Uramaki sushi s portobello žampióny
Žádné hodnocení
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Lososová polévka s koprem
35min.
Gulášová polévka deluxe
2hod.
Vánoční dort se sněhovými vločkami
4hod.
Malé perníkové chaloupky
5hod. 30min.
Pizza Quattro stagioni
1hod. 30min.