Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou

Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
6 kusů

Suroviny

  • olej na vymazání a smažení
  • hladké mouky plus navíc na pomoučení
    500 gramů
  • čerstvého droždí (20 gramů)
    ½ kostky
  • soli
    2 čajové lžičky
  • mléka
    100 gramů
  • vody
    250 gramů
  • cukru
    1 špetka
  • medvědího česneku nahrubo nakrájeného
    60 gramů
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • citrónové šťávy
    ½ čajové lžičky
  • zakysané smetany, 10 % tuku
    200 gramů
  • crème fraîche
    200 gramů
  • hladká mouka na pomoučení
  • jarní cibulky na tenká kolečka
    ½ svazku
  • sušené šunky, na kostičky
    100 gramů
  • červených ředkviček na tenké plátky
    ½ svazku
  • sterilované kukuřice scezené
    100 gramů
  • goudy nastrouhané
    100 gramů

Nutriční hodnoty na 1 kus

Kalorie 684 kcal / 2866 kJ
Protein 22 g
Tuk 37 g
Sacharidy 67 g
Vláknina 4.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...