Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
TM6 TM5

Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • olej, na vymazání a smažení
  • 500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
  • ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
  • 2 čajové lžičky soli
  • 100 gramů mléka
  • 250 gramů vody
  • 1 špetka cukru
  • 60 gramů medvědího česneku, nahrubo nakrájeného
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky citrónové šťávy
  • 200 gramů zakysané smetany, 10 % tuku
  • 200 gramů crème fraîche
  • hladká mouka, na pomoučení
  • ½ svazku jarní cibulky, na tenká kolečka
  • 100 gramů sušené šunky, na kostičky
  • ½ svazku červených ředkviček, na tenké plátky
  • 100 gramů sterilované kukuřice, scezené
  • 100 gramů goudy, nastrouhané

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
2866 kJ / 684 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
67 g
Tuk
37 g
Vláknina
4.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty