
Zařízení & příslušenství
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
6 kusů
Suroviny
-
olej na vymazání a smažení
-
hladké mouky plus navíc na pomoučení500 gramů
-
čerstvého droždí (20 gramů)½ kostky
-
soli2 čajové lžičky
-
mléka100 gramů
-
vody250 gramů
-
cukru1 špetka
-
medvědího česneku nahrubo nakrájeného60 gramů
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
citrónové šťávy½ čajové lžičky
-
zakysané smetany, 10 % tuku200 gramů
-
crème fraîche200 gramů
-
hladká mouka na pomoučení
-
jarní cibulky na tenká kolečka½ svazku
-
sušené šunky, na kostičky100 gramů
-
červených ředkviček na tenké plátky½ svazku
-
sterilované kukuřice scezené100 gramů
-
goudy nastrouhané100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
684 kcal /
2866 kJ
Protein
22 g
Tuk
37 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
4.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Newsletter 2023
12 recept
Česká republika
Česká republika