Zařízení & příslušenství
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
olej na vymazání a smažení
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
-
2 čajové lžičky soli
-
100 gramů mléka
-
250 gramů vody
-
1 špetka cukru
-
60 gramů medvědího česneku nahrubo nakrájeného
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
-
200 gramů zakysané smetany, 10 % tuku
-
200 gramů crème fraîche
-
hladká mouka na pomoučení
-
½ svazku jarní cibulky na tenká kolečka
-
100 gramů sušené šunky, na kostičky
-
½ svazku červených ředkviček na tenké plátky
-
100 gramů sterilované kukuřice scezené
-
100 gramů goudy nastrouhané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
22 g
Kalorie
2866 kJ /
684 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Newsletter 2023
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vaječný likér z domácího salka (pro TM6 a TM5)
2 godz. 20 min
Masové špízy v omáčce s rýží
1 godz. 45 min
Veganské burgery
45 min
Ovocná želé srdíčka
1 godz. 15 min
Marináda na mořské plody
5 min
Valentýnské makronky
1 godz. 30 min
Makové makronky s malinovým krémem
2 godz. 30 min
Caribic shake
5 min
Pagáče
1 godz. 35 min
Kremrole
2 godz. 5 min
Langoše
1 godz. 20 min
Koblihy
1 godz. 30 min