Zařízení & příslušenství
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
-
140 gramů cibule na čtvrtiny
-
700 gramů brambor na šestiny
-
3 vejce
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce octa
-
25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sušené máty (volitelně)
-
50 gramů strouhanky
-
1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové v mrkvi
2hod.
Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem
1hod.
Krémové špagety s kuřecím masem a brokolicí
30min.
Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami
35min.
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
1hod.
Masové špízy v omáčce s rýží
1hod. 45min.
Masové kuličky v tomatové omáčce
1hod. 10min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
Nadýchaný pomerančový chlebíček s jogurtem
1hod.
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1hod.