Zařízení & příslušenství
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
-
140 gramů cibule na čtvrtiny
-
700 gramů brambor na šestiny
-
3 vejce
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce octa
-
25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sušené máty (volitelně)
-
50 gramů strouhanky
-
1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vajíčková pomazánka s křenem
15min
Masové kuličky v tomatové omáčce
1h 10min
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
50min
Massaman curry s kuřecím masem
1h 40min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min
Margarita
10min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1h 10min
Banana bread (banánový chlebíček)
1h 50min
Vepřové v mrkvi
2h