Zařízení & příslušenství
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
-
140 gramů cibule na čtvrtiny
-
700 gramů brambor na šestiny
-
3 vejce
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce octa
-
25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sušené máty (volitelně)
-
50 gramů strouhanky
-
1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňové Chai Latte
20min.
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Mléčné bulky s datlemi
1hod.
Máslo
5min.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Brynzové halušky
55min.
Špenátové knedlíky na rajčatovém ragú
1hod.
Japonská majonéza (kewpie)
15min.
Květákové cupcaky
55min.
Meruňkové knedlíky v máslovo-skořicové strouhance
1hod.
Těstoviny se sýrovou omáčkou, slaninou a pistáciemi
30min.
Vepřové v mrkvi
2hod.