Keftedes (řecké masové karbanátky)

Keftedes (řecké masové karbanátky)

4.4 19 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí

Suroviny

  • 140 gramů cibule na čtvrtiny
  • 700 gramů brambor na šestiny
  • 3 vejce
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce octa
  • 25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička sušené máty (volitelně)
  • 50 gramů strouhanky
  • 1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
  • olej na smažení

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 30 g
Kalorie 1396 kJ / 334 kcal
Tuk 13 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...