Zařízení & příslušenství
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
-
140 gramů cibule na čtvrtiny
-
700 gramů brambor na šestiny
-
3 vejce
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce octa
-
25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sušené máty (volitelně)
-
50 gramů strouhanky
-
1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pošírovaná vejce v Pošírovači vajec TM6
Žádné hodnocení
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Mini burgery
2hod. 40min.
Mangovo-jogurtové nanuky
12hod.
Bulky v páře s chorizem
2hod.
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45min.
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min.
Špagety s rajčaty a slaninou (TM7)
35min.
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min.
Vepřové v mrkvi
2hod.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.