Bábovka z celého pomeranče

Bábovka z celého pomeranče

4.7 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
12 porcí

Suroviny

  • hrubá mouka na vysypání
  • 1 pomeranč neoloupaný, na čtvrtky
  • 225 gramů másla na kousky, plus extra na vymazání
  • 255 gramů cukru nebo dle chuti (viz Tip)
  • 15 gramů pomerančového džusu (volitelně)
  • 280 gramů hladké mouky
  • 3 vejce
  • 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • ¼ čajové lžičky jedlé sody
  • ¼ čajové lžičky soli
  • cukr moučka na posypání
  • pomeranč (volitelně) na plátky, na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 159.9 mg
Protein 4.8 g
Kalorie 1396.6 kJ / 333.8 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...