Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de cebolla
- 560 g de jitomate, cortados en cuartos
- 1 diente de ajo
- 4 chiles guajillo, sin semillas
-
1
chile cascabel, sin rabo
nebo 1 chile de árbol seco, sin rabo - 25 g de aceite de oliva
- 7 piezas de camarones secos
- 875 g de agua
- 4 cditas de sal gruesa
- 500 g de camarones medianos crudos, con cabeza
- 1 jaiba, pelada y cortada por la mitad
- 3 ramas de epazote
- limón verde, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 559 kJ / 133 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
40 Min
Salsa de habanero
5 min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Aguachile de camarón
15 min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Mole de olla
35min