Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de cebolla
- 560 g de jitomate, cortados en cuartos
- 1 diente de ajo
- 4 chiles guajillo, sin semillas
-
1
chile cascabel, sin rabo
nebo 1 chile de árbol seco, sin rabo - 25 g de aceite de oliva
- 7 piezas de camarones secos
- 875 g de agua
- 4 cditas de sal gruesa
- 500 g de camarones medianos crudos, con cabeza
- 1 jaiba, pelada y cortada por la mitad
- 3 ramas de epazote
- limón verde, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 559 kJ / 133 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sopa de tortilla
40min
Mole de olla
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Adobo básico
30 min
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Pozole Rojo
1h 30min
Aguachile de camarón
15min
Chicharrón en salsa verde
35min
Agua de Horchata
10min
Sopa de tortilla
25min
Caldo de camarón
40min
Salsa roja de molcajete
10min