Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 40 g de cebolla blanca
- 100 g de chile guajillo, desvenado
- 2 - 3 chiles de árbol rojos, secos y desvenados (volitelně)
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite vegetal
- 80 g de agua
- sal, al gusto
- 750 g de chicharrón prensado, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 19247.1 kJ / 4600.2 kcal
- Protein
- 475.5 g
- Sacharidy
- 94.1 g
- Tuk
- 251.6 g
- Nasycený tuk
- 87.7 g
- Vláknina
- 35.4 g
- Sodík
- 13771.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papitas negras
55 Min
Rajas con queso
25min
Pierna de cerdo colorada
1h
Frijoles puercos a mi manera
25min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Chicharrón en salsa verde
25min
Caldo de queso
40min
Salsa martajada
50 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min