Kompatibilní verze
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Postre
- 20 g de grenetina en polvo
- 200 g de chocolate con leche, en trozos
- 1000 g de leche
- 1000 g de agua, para limpiar
Guarnición y plato fuerte
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 600 g de agua o caldo
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 g de pimienta negra molida, o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 6 chiles poblanos, de buen tamaño, pelados y desvenados
- 300 g de frijoles bayos cocidos
- 200 g de queso panela, en trozos
- 200 g de agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1919 kJ / 457 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 481 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Salpicón de res
1 Std.
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Tinga de pollo TM6
30 Min
Sopa de fideo TM6
35 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.