Kompatibilní verze
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Postre
- 20 g de grenetina en polvo
- 200 g de chocolate con leche, en trozos
- 1000 g de leche
- 1000 g de agua, para limpiar
Guarnición y plato fuerte
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 600 g de agua o caldo
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 g de pimienta negra molida, o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 6 chiles poblanos, de buen tamaño, pelados y desvenados
- 300 g de frijoles bayos cocidos
- 200 g de queso panela, en trozos
- 200 g de agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1919 kJ / 457 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 481 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1sa 30 dk
Salsa roja de molcajete
10min
Salpicón de res
1h
Rajas con queso
25 min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa verde cocida
30 min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min
Enchiladas suizas
1h
Tinga de pollo TM6
30 min
Chilaquiles divorciados
1h
Tortitas de carne en salsa verde
1hod. 40min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min