Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de camarones secos, limpios y pelados
- 2000 g de agua
- 500 g de romeritos, limpios
- ½ cdita de orégano, tostado
- ½ cdita de pimienta negra entera, tostada
- ½ cdita de pimienta gorda, tostada
- ½ rama de canela, tostada
- 1 clavo de olor, tostado
- ½ cdita de tomillo seco, tostado
- ½ cdita de semillas de comino, tostadas
- 1 tortilla de maíz, quemada
- 10 g de almendras, tostadas
- 15 g de pasas, asadas
- 2 chiles guajillo, asados y sin semillas
- 2 chiles pasilla, asados y sin semillas
- 2 chiles anchos, asados y sin semillas
- 150 g de jitomate, asado
- 150 g de tomate verde, asado
- 75 g de cebolla, asada
- 1 diente de ajo, asado
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 90 g de chocolate oaxaqueño
- 25 g de piloncillo, en trozos pequeños
- ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 724 kJ / 172 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pollo con mole verde
1h
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Caldo de camarón
40 min
Mole de olla vegetariano
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 dk
Adobo básico
30 min
Pierna adobada navideña
1 Std. 45 Min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Pambazos CDMX
2sa 30 dk
Tamales de Frijol
3h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo de camarón
25 min