Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de camarones secos, limpios y pelados
- 2000 g de agua
- 500 g de romeritos, limpios
- ½ cdita de orégano, tostado
- ½ cdita de pimienta negra entera, tostada
- ½ cdita de pimienta gorda, tostada
- ½ rama de canela, tostada
- 1 clavo de olor, tostado
- ½ cdita de tomillo seco, tostado
- ½ cdita de semillas de comino, tostadas
- 1 tortilla de maíz, quemada
- 10 g de almendras, tostadas
- 15 g de pasas, asadas
- 2 chiles guajillo, asados y sin semillas
- 2 chiles pasilla, asados y sin semillas
- 2 chiles anchos, asados y sin semillas
- 150 g de jitomate, asado
- 150 g de tomate verde, asado
- 75 g de cebolla, asada
- 1 diente de ajo, asado
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 90 g de chocolate oaxaqueño
- 25 g de piloncillo, en trozos pequeños
- ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 724 kJ / 172 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Mole de olla vegetariano
1h
Mole de olla vegano
45 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Atole champurrado
20 min
Mixiotes de carnero
13u. 30min
Mixiote de pollo
1h
Chiles en nogada
1h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo de camarón
40 min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min