
Zařízení & příslušenství
Pear Frangipane
Příprava 25min
Celkový 1hod. 30min
8 portions
Suroviny
Pastry
-
unsalted butter diced then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
Glaze
-
apricot jam melted1 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
538 kcal /
2249 kJ
Protein
8.4 g
Tuk
35.6 g
Sacharidy
46 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

PEARS
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko