Pear Frangipane

Pear Frangipane

4.9 67 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 30min
8 portions

Suroviny

Pastry
  • unsalted butter diced then frozen for 30 minutes
    120 g
  • plain flour plus extra for dusting
    180 g
  • icing sugar
    40 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • egg yolk from medium egg
    1
  • water
    3 tsp
Pears
  • water
    500 g
  • pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)
    3
Frangipane Filling
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • caster sugar
    120 g
  • unsalted butter soft
    120 g
  • medium eggs
    2
  • ground almonds
    120 g
  • plain flour
    15 g
Glaze
  • apricot jam melted
    1 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 538 kcal / 2249 kJ
Protein 8.4 g
Tuk 35.6 g
Sacharidy 46 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...