Zařízení & příslušenství
Pear Frangipane
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions
Suroviny
Pastry
-
unsalted butter diced then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
Glaze
-
apricot jam melted1 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8.4 g
Kalorie
2249 kJ /
538 kcal
Tuk
35.6 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
PEARS
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Frangipane Cake
1h 45min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Pear Frangipane
1h 30min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min