Zařízení & příslušenství
Pear Frangipane
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
8 slices
Suroviny
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
-
apricot jam melted, for glazing1 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
8.4 g
Kalorie
2249 kJ /
538 kcal
Tuk
35.6 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sweet
80 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1sa 30 dk
Crème Pâtissière
15 dk
Passion Fruit Soufflé
35 dk
Choux Pastry
2sa
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Crème Pâtissière
15 dk
Strawberry Bavarois
6sa
Fresh Fruit Tarts
7sa 5 dk
Upside-down Gingerbread with Pears
1sa
Plum and Almond Traybake
1sa 5 dk
Torta Caprese
55 dk
Amaretti
35 dk