
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g orange juice, freshly squeezed
- 10 g water
- 2 dashes Tabasco® sauce (volitelně)
- 130 g unsalted butter diced
-
1
tsp smoked paprika
nebo paprika - 4 egg yolks from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 1328.8 kcal / 5559.9 kJ
- Protein
- 11.2 g
- Tuk
- 140.1 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 75.1 g
- Sodík
- 1457.8 mg
Alternativní recepty
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1hod. 15min
Wildberry Jam
1hod.
Choron Sauce
20min
Chopped onions
5min
Profiteroles
2hod. 15min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3hod. 15min
Crab Briks
35min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min