Zařízení & příslušenství
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 15min.
350 g
Suroviny
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (volitelně)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 g
Sodík
1457.8 mg
Protein
11.2 g
Kalorie
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Tuk
140.1 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
75.1 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min.
Chai Vanilla Mocktail
45min.
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1hod.
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1hod. 15min.
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2hod.
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2hod. 5min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Rum Babas
3hod. 45min.
Eggnog Ice Cream
10hod. 50min.
Peach Melba
35min.
Cashew Bread French Toast
1hod. 40min.
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min.