Zařízení & příslušenství
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 15min.
350 g
Suroviny
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (volitelně)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 g
Sodík
1457.8 mg
Protein
11.2 g
Kalorie
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Tuk
140.1 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
75.1 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1hod. 20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Caramel Sauce
1hod. 30min.
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4hod. 30min.
Hollandaise Sauce
15min.
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6hod. 20min.
Beurre Blanc
20min.
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min.
Quick Cheese Soufflés
45min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min.
Dauphinoise Potatoes
50min.