Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g orange juice, freshly squeezed
  • 10 g water
  • 2 dashes Tabasco® sauce
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp smoked paprika
    nebo paprika
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Nutriční hodnoty
na 350 g
Kalorie
5559.9 kJ / 1328.8 kcal
Protein
11.2 g
Sacharidy
11.4 g
Tuk
140.1 g
Nasycený tuk
75.1 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
1457.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty