Kompatibilní verze
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orange Ice Cream
- 200 g whole milk
- 400 g double cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 150 g caster sugar
- 2 Tbsp vanilla bean paste
- 3 oranges, finely grated zest and juice
- sunflower oil, for greasing
Chocolate Sponge
- 110 g self-raising flour
- 60 g cocoa powder
- 220 g light brown sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 large egg
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g double cream
- 50 g sunflower oil
- 110 g water, hot
Finalisation
- 270 g caster sugar
- 250 g egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature
- ⅛ tsp cream of tartar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2074.6 kJ / 495.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 196.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25 min
Pink Coconut Kisses
1h 20min
Eastern European Brunch
1 Std. 30 Min
Rice Pudding
55 min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1j 15 menit
Pistachio Almond Twists
45 dk
Easter Eggs
2sa 30 dk
Tarte Tatin
1h
Elderflower Basil Gin Fizz
10min