Kompatibilní verze
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orange Ice Cream
- 200 g whole milk
- 400 g double cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 150 g caster sugar
- 2 Tbsp vanilla bean paste
- 3 oranges, finely grated zest and juice
- sunflower oil, for greasing
Chocolate Sponge
- 110 g self-raising flour
- 60 g cocoa powder
- 220 g light brown sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 large egg
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g double cream
- 50 g sunflower oil
- 110 g water, hot
Finalisation
- 270 g caster sugar
- 250 g egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature
- ⅛ tsp cream of tartar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2074.6 kJ / 495.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 196.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1h 20 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10min
Creamy Tomato Soup
40 min
Caramel Toffees
2h
Chocolate and Sesame Ganache
13u.
Melon and Peach Smoothie
10min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2j 15 menit
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Iced Tea with a Honey and Mint Syrup and Fruit Ice Cubes
3u. 40min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min