Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 294 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 Min
Pasta jajeczna z awokado
35min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 Min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z wędliny
10 Min