Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln gelegt
- 200 g Rindfleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln gelegt
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ - 1 rote Chilischoten, frisch, nach Geschmack, halbiert, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 500 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Reis
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 200 g Ketchup
- 15 g Crema di Balsamico
- 200 g frische Tomaten, reif, in mundgerechten Stücken
- 500 g Zucchini, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Krautfleisch
1h 40min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Kürbis-Chili Con Carne
50 Min
Sauerkraut-Eintopf
40 Min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1u. 50min
Hähnchen-Eintopf mit Süßkartoffeln und Kidneybohnen
45min
Hack-Linsen-Eintopf
50 Min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Kartoffel-Eintopf
35min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 Min
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40 Min