Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Rapsöl
- 250 g Milch
- 150 g Sahne
- 1 TL Speisestärke
- 2 TL Kräutersalz
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (3 cm)
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, grob geschnitten
- 100 g Schmelzkäse (2 Ecken à 50 g), in Stücken
- ½ TL frische Thymianblättchen
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1862 kJ / 444 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50 Min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 Min
Spinat-Sahne-Sauce
25 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Pilz-Sahne-Sauce
30 Min