Zařízení & příslušenství
Artichokes Romana
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.1 g
Kalorie
519 kJ /
124 kcal
Tuk
10.3 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Slow-cooked Haricot Beans
14 Std. 40 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Keine Bewertungen
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Courgette side dish
30 Min
Polenta
1 Std.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.