Zařízení & příslušenství
Orange couscous with steamed salmon
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
41 g
Kalorie
3204 kJ /
767 kcal
Tuk
45 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Žádné hodnocení
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1hod. 15min.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min.
Spelt and chicken salad
1hod. 15min.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1hod.
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1hod. 5min.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1hod. 20min.
Trout mousse
5min.
Greek style pork stew
45min.
Gnocchi tricolore
35min.
Lentil and chorizo stew
3hod. 45min.