Kompatibilní verze
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon, carrots and beans
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, cut in halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g cream, min. 30% fat
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Ratatouille
40 min
Courgette and cod lasagne
1 Std.