Zařízení & příslušenství
Squid with Ginger and Soy
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
715.1 mg
Protein
19.5 g
Kalorie
723.9 kJ /
173 kcal
Tuk
2.3 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
14.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min.
Hot and Sour Pineapple Rice
1hod. 15min.
Pork and Mushroom Broth
1hod. 25min.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min.
Braised Chicken with Chestnuts
40min.
Stir-fried Vegetables
10min.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1hod. 15min.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min.
Spicy Black Pepper Chicken
50min.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1hod. 15min.
Thai Style Fried Mee Hoon
30min.
Lemon Chicken
25min.