Squid with Ginger and Soy
TM6 TM5

Squid with Ginger and Soy

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g sugar
  • 5 g dried chillies
  • 50 g light soy sauce
  • 30 g oyster sauce
  • 50 g Shaoxing rice wine
  • 450 g water
  • 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
  • 1 tsp Sichuan pepper
  • 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
723.9 kJ / 173 kcal
Protein
19.5 g
Sacharidy
14.7 g
Tuk
2.3 g
Nasycený tuk
0.6 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
715.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty