Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 715.1 mg
Alternativní recepty
Chicken porridge with century egg
30min
Sambal Petai Prawns
20 min
Stir-fried vegetables
10 min
Curry Chicken
1h
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Curry chicken
1h
Creamy mushroom soup
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min