Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)
- 60 g fresh lemongrass, white part only, cut in thin slices (0.5 cm)
- 4 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 3 tbsp mirin
- 1 tsp toasted sesame oil
- 40 g water
- 20 g cold pressed sesame oil
- ½ fresh red chilli, chopped, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Rendang
45min
Curry Fish
35min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Sambal Petai Prawns
20min
Curry chicken
1h
Miso Soup with Vegetables
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Nasi Lemak
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min