Zařízení & příslušenství
Lemongrass Tempeh
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)250 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices (0.5 cm)60 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)4 tbsp
-
mirin3 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
water40 g
-
cold pressed sesame oil20 g
-
fresh red chilli (volitelně) chopped, to garnish½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
912 kJ /
218 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Everyday Vegan
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetarian Japchae
45min.
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min.
Sweet and sour tempeh
50min.
Homemade Soy Milk
35min.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2hod. 30min.
Yasai Yaki
25min.
Curry Fish
35min.
Steamed Tofu
30min.
Nyonya Steamed Fish
45min.
Sambal Petai Prawns
20min.
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min.
Teochew Seafood Porridge
45min.