Zařízení & příslušenství
Crema catalana
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
milk full-fat1000 g
-
egg yolks10
-
sugar (200 g for the recipe and 100 g for burning)300 g
-
cornstarch40 g
-
1 tsp vanilla aromavanilla sugar1 tsp
-
salt1 pinch
-
lemon zest from 1 lemon
-
cinnamon stick1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11.34 g
Kalorie
1854 kJ /
445 kcal
Tuk
16.54 g
Sacharidy
62.69 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Béchamel Sauce
Žádné hodnocení
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5hod. 55min.
Tiramisu
5hod. 20min.
Traditional Gugelhupf
2hod. 55min.
Tiramisu
5hod. 20min.
Panna Cotta
6hod. 15min.
Salmon Soufflé
1hod.
Sweet buns (Navettes)
2hod.
Torta Pasqualina
1hod. 50min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min.
Spaetzle
35min.
Quiche Lorraine
45min.