Zařízení & příslušenství
Falafel
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
35 pieces
Suroviny
-
dried broad beans soaked overnight270 g
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
dried chickpeas soaked overnight90 g
-
garlic cloves8
-
onions cut into quarters300 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
2.8 g
Kalorie
489 kJ /
117 kcal
Tuk
9 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Falafel
25hod. 30min.
Lentil purée (Moujadarra)
1hod. 20min.
'Qamar el-din' juice
5min.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4hod.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Tahini dip (tarator)
5min.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min.
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.