Zařízení & příslušenství
Vegetable-topped bread
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6.8 g
Kalorie
2081 kJ /
497 kcal
Tuk
34.3 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
38.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed wholemeal bread
2hod.
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1hod. 10min.
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2hod. 5min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Steamed Apple and Ginger Cake
1hod. 10min.
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1hod. 35min.
Green Bean Pizza
3hod.
Green beans with tomato and parsley
55min.
Fig and walnut bread
3hod. 20min.
Tofu stew
30min.
Broccoli almond soup
30min.
Spinach and tomato quiche
1hod. 45min.