Zařízení & příslušenství
Vegetable-topped bread
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6.8 g
Kalorie
2081 kJ /
497 kcal
Tuk
34.3 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
38.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1hod. 15min.
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1hod. 15min.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1hod. 40min.
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1hod. 40min.
Provençal tart
1hod. 15min.
Lemon Avocado Sauce
35min.
Aioli
10min.
Mayonnaise
5min.
Lentil moussaka
2hod. 20min.
Cream of red pepper and ginger soup
50min.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2hod. 45min.