Zařízení & příslušenství
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Yoghurt sauce
-
yoghurt, 3,5% fat400 g
-
lime juice, freshly squeezed15 g
-
honey10 g
-
ground cardamom½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
Falafel
-
spring onions cut in rings (1 cm)110 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
egg yolk1
-
canned chickpeas drained400 g
-
olive oil20 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
plain flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
breadcrumbs40 g
-
oil for deep-frying1500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
563.3 mg
Protein
15.2 g
Kalorie
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Tuk
24.3 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Soft Date Cake with Walnuts
1hod. 10min.
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3hod.
Tuna empanada
1hod. 20min.
Umali
1hod. 25min.
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min.
Cheese pies
1hod. 25min.
Mushroom pastry
45min.
Berry liqueur
30min.
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3hod.
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min.
Melanzane parmigiana
2hod. 5min.
Eggplant Stacks
1hod. 35min.