![Chicken involtini with sun-dried tomato pesto Chicken involtini with sun-dried tomato pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B18D561-1470-4FBB-9C98-0ADD381D8DA1/Derivates/05F6B8CF-ACD1-4D14-8A93-2295CBEEDAFB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
-
160
g cashew nuts, raw, unsalted
nebo 160 g pine nuts - 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs flat-leaf parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 2 eggs
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 540 g chicken breast fillets, cut into 15 strips lengthwise (approx. 2,5 cm)
- 30 fresh spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2950 kJ / 702 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 47.1 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
Žádné hodnocení
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Fast meat bread
55min
Tex-mex burger
4h 25min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Cream cheese spread with radishes
5min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 Min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7sa 20 dk
Chicken with almonds and raisins
30 min.