Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g posta de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 2 dentes de alho
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 15 g coentros
- 1 malagueta vermelha s/ sementes cortada em pedaços
- 40 g manteiga
- 300 g tomate em pedaços
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 1 c. chá de sal
- 1000 g água
- 1 cubo de caldo de peixe
- 350 g arroz carolino
- 1 folha de louro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2381 kJ / 569.1 kcal
- Protein
- 62.7 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 7160.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Salada de grão e bacalhau
1h
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1h
Magia em sua casa - 3 níveis
1h 20min
Bacalhau à Gomes de Sá
1h 40min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50min
Bolo de requeijão e citrinos
1h
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25min
Leite creme com xarope de ácer
20 min
Queques de banana
25min
Baguetes com pasta de atum
30min