Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 170 - 200 g alho-francês, só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 9 mg
Alternativní recepty
Saltear 200 g de cebola
20min
Saltear 400 g de beringela
35 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear 350 g de chalota
Nenhuma avaliação
Saltear 200 g de curgete
20min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 200 g de pimento
20min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min