Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g miúdos de borrego, cortados em pedaços
- 160 g vinho tinto
- 3 dentes de alho
- ½ malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 folhas de louro
- 20 g salsa
- 40 g azeite
- 80 g cebola
- ½ c. chá de cominhos
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1578.7 kJ / 377.3 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 474.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com arroz à Bracarense
1h
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50min
Empadão de atum
1h 10min
Arroz de cenoura
30min
Caldeirada de polvo
1h
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45min
Lasanha de raviolis com carne picada
1 Std. 40 Min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Pudim de leite
55min