
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g miúdos de borrego cortados em pedaços
- 160 g vinho tinto
- 3 dentes de alho
- ½ malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- 2 folhas de louro
- 20 g salsa
- 40 g azeite
- 80 g cebola
- ½ c. chá de cominhos
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 377.3 kcal / 1578.7 kJ
- Protein
- 17.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 474.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango em molho verde
1hod.
Bacalhau à Gomes de Sá
1hod. 40min
Jardineira de frango
35min
Canja de pombo
Žádné hodnocení
Carapaus de escabeche
13hod. 20min
Arroz de cabidela
1hod. 10min
Canja de frango com nabiças
55min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2hod.
Bochechas de porco
9hod. 10min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30min
Arroz de cenoura
30min
Arroz de polvo
1hod. 15min