Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g miúdos de borrego, cortados em pedaços
- 160 g vinho tinto
- 3 dentes de alho
- ½ malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 folhas de louro
- 20 g salsa
- 40 g azeite
- 80 g cebola
- ½ c. chá de cominhos
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1578.7 kJ / 377.3 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 474.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Frango com arroz de açafrão e legumes a vapor
1h
Coelho com ameixas e sultanas
3h 50min
Essência de baunilha
168hod.
Perna de borrego com iogurte e especiarias
29 godz. 50 min
Menu: Peixe com feijão-verde, arroz pilau e mousse de limão e manjericão
55 Min
Caldeirada de corvina
1h 50min
Lombo de porco com ameixa
13 godz. 30 min
Camarão salteado em molho de coco caramelizado
25min
Sardinhas ao sal
40min
Perna de peru recheada
1 Std. 40 Min