Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g arroz carolino
- 15 g coentros
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 580 g água
- 500 g amêijoa s/ casca descongelada e escorrida
- 1 c. chá de sal
- 15 g mostarda
- 20 g vinho branco
- 15 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 1 limão, só o sumo p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1384.9 kJ / 331 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 44.4 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 922.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bifes de atum de cebolada
1h 5min
Massinha de camarão e amêijoas
40 Min
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM6
1 Std. 10 Min
Doce de morangos e chocolate - TM6
20 Min
Menu: Creme de grão e tomate, massada de peixe e queques de maçã
1 Std.
Arroz de amêijoas à algarvia
2 Std. 30 Min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 Min
Arroz de lulas
1 Std.
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 Min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min
Cogumelos à bulhão pato
20 Min
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40min