Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g arroz carolino
- 15 g coentros
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 580 g água
- 500 g amêijoa s/ casca descongelada e escorrida
- 1 c. chá de sal
- 15 g mostarda
- 20 g vinho branco
- 15 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 1 limão, só o sumo p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1384.9 kJ / 331 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 44.4 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 922.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massada de lulas
35min
Arroz de lulas
1u.
Pescada com camarão à Ogando
30 min
Fatias de pão escuro com sementes, abacate e ovo escalfado
1 Std. 50 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Bowl de salmão e arroz
30 min
Massada de peixe
55min
Massinha de camarão e amêijoas
40min
Salada de grão e bacalhau
1u.
Recheio de sapateira
1 Std. 15 Min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min