Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane multicereali
17h 30min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane integrale con muesli
4h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Il pane di Altamura
4h