Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di girasole
- 100 g di vino bianco, tipo moscato
- 50 g di zucchero + q.b. per spolverizzare
- 60 g di biscotti secchi
- 20 g di pangrattato
- 20 g di burro
- 8 albicocche a pezzi (1-2 cm)
- 60 g di uva passa, ammollata per 20 minuti nel Rum e strizzata
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pinza
50 min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Crostata di mele
1h 5min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Strudel viennese scomposto
2u. 5min
Zaleti
1h
Biscotti zaeti
55 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min
Brutti ma buoni di Gavirate
1sa 55 dk
Strudel di mele
1h 35 min.