Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di girasole
- 100 g di vino bianco, tipo moscato
- 50 g di zucchero + q.b. per spolverizzare
- 60 g di biscotti secchi
- 20 g di pangrattato
- 20 g di burro
- 8 albicocche a pezzi (1-2 cm)
- 60 g di uva passa, ammollata per 20 minuti nel Rum e strizzata
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Torta frangipane
1h 25min
Strudel di mele
1 godz. 35 min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 godz. 35 min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torcion dolce
3h 30min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Pectina
55min
Torta di ciliegie
1 godz. 30 min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40min
Crostata di mele
1h 5min
Pinza
50min